Bekijk hier de praktijk in onze video

Dierenartspraktijk Nederrijn is gevestigd in Arnhem en behandeld gezelschapsdieren.

De wachtkamer
In de ruime wachtkamer kunt u plaatsnemen met uw huisdier. Tijdens het wachten kunt u genieten van een kop koffie of thee en de hond van vers water. Deze ruimte is voorzien van feromonen verdamper waardoor de dieren zich beter op hun gemak voelen. De wachttijden zijn kort en u zult geen volle wachtkamer aantreffen doordat er op afspraak wordt gewerkt.

De spreekkamer
Spreekkamer

Tijdens de spreekuren, de puppy-, de gewichts- en de gedragsconsulten wordt er gebruik gemaakt van de spreekkamer. Hier werken dierenarts en assistente samen. Aan de balie vindt de administratie en verkoop van voer en medicijnen plaats.

De operatiekamer

operatiekamer

De operatiekamer is een steriele ruimte waar geopereerd kan wordt. Om optimaal te kunnen waken over een dier worden ze bij alle operaties aan een infuus, bewakingsapparatuur en een beademingsapparaat gelegd.

De opname
couveuse

Na een operatie worden de dieren wakker in de opname. Hier krijgt elk dier een eigen verwarmd hok om rustig bij te komen. De assistente zorgt tijdens de opname voor de dieren en maakt het ze zo comfortabel mogelijk.
De opname is gescheiden voor honden, katten en konijnen, er staat een couveuse voor net geboren kittens en puppies of heel zieke dieren.
Ook is er een intensivecare-opname voor honden en katten.
Om uw huisdier nog veiliger te laten bijkomen na een ingreep, geven wij ook in de uitslaapfase in de opname extra zuurstof.

Röntgenruimte
rontgen

Er is een aparte ruimte waar veilig en ongestoord wordt gewerkt, met een modern rontgen-apparaat.
Hier worden ook echo's gemaakt.

Laboratoriumhoek
laboratorium

Ons laboratorium is voorzien van een uitgebreid scala van bloedanalyse-apparaten.
Uiteraard ook mogelijkheden voor microscopisch onderzoek.