team

Het team


Dierenartsen

Drs. T.J.M.H. Wolthuis

Drs Wolthuis is dierenarts voor gezelschapsdieren. Voor hij zich in Arnhem vestigde heeft hij in diverse klinieken elders in Nederland gewerkt. Daar heeft hij de brede kennis en ervaring opgedaan in de behandeling van honden en katten, maar ook knaagdieren. Deze kennis en ervaring biedt hij nu dagelijks aan zijn patiënten aan.

Zelf heeft dierenarts Wolthuis, een kruising Duitse herder/labrador, een Russisch blauwe kat en een konijn.
Een van zijn hobby's is het trainen van zijn hond Noa. In allerlei takken van de hondesport die met de hondeneus te maken hebben. (Bijvoorbeeld, reddingshonden, jacht, apporteersport en mantrailen)
Hij heeft dan ook meer dan gemiddeld interesse in gedrag van honden en katten.

Drs Wolthuis is lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD) en de Groep Geneeskunde voor Gezelschapsdieren (GGG). Om steeds op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vak volgt hij zeer regelmatig nascholingscursussen en lezingen.

Drs. J. Spee

Drs. Spee is de vaste waarnemer voor Drs. Wolthuis. In 1980 is hij afgestudeerd als dierenarts en is sinds 2005 werkzaam bij onze praktijk. Drs. Spee geniet van zijn beroep door de omgang met dieren. 

Assistentes

Wendy

Sinds 2004 is Wendy werkzaam in onze praktijk. Eerst als assistente in opleiding en sinds het behalen van haar diploma paraveterinair in 2005 is ze bij ons in dienst. Wendy is tevens voedings- en gewichtsconsulente, bij haar kunt u terecht met al uw vragen over voeding. Wendy heeft thuis twee grasparkieten; Sunny en Silly en het konijn Lizzy.

Nathalie


Nathalie heeft de opleiding Paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld gevolgd. Sinds 2008 is zij werkzaam als assistente in onze praktijk. Thuis is het een beestenboel met 2 leuke fretten Amor en Amis en Gohan de kat. Verder heeft ze een aquarium met tropische vissen.